Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kong Abdullah sparket regjeringen

Jordans kong Abdullah gav tirsdag hele den sittende regjeringen sparken. Kongens tidligere militære rådgiver Marouf Bakhit har fått oppdraget med å danne ny regjering. Den nye statsministeren skal gjennomføre «faktiske politiske reformer», melder slottet i en uttalelse.
Tusenvis av jordanere har de siste dagene tatt til gatene med krav om statsminister Samir Rifais avgang. Han får skylden for stadig økende priser på drivstoff og mat, og for at lovede politiske reformer går sakte framover.
Slottet understreket i pressemeldingen nødvendigheten av økonomiske reformer «for å skape et bedre liv for folket vårt. Men vi vil ikke kunne oppnå det uten gjennom faktiske politiske reformer, som må øke folkelig deltakelse i beslutninger».


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart