Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Peres til Merkel: – Lær av Gaza-stripen

President Shimon Peres og Tysklands rikskansler Angela Merkel møttes i presidentkontoret i Jerusalem tirsdag. Topplederne snakket først og fremst om situasjonen i Egypt og demonstrasjonene som har vært der. Merkel ble advart av Peres mot i for stor grad å gi sin støtte til demonstrantene.
– Verden må lære av det som hendte på Gaza-stripen. Demokrati begynner med valg, men det ender ikke med valg. Demokrati er sivilisasjon. Og om dere velger gal side gjør dere slutt på demokratiet. Vi må sikre at menneskerettighetene garanteres i et ekte demokrati, sa presidenten.
Han minnet henne på at Hamas tok over Gaza nettopp etter frie palestinske valg.
– Verden så hva som hendte på Gaza-stripen da de presset fram demokratiske valg. Og en radikal og farlig bevegelse, som ikke vil gi Gazas innbyggere en eneste dag meg demokrati, tok makten, forklarte han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart