Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Egypt må begynne sin forandring nå

USAs president Barack Obama utfordret sin egyptiske kollega tirsdag til umiddelbart å starte overføringen av makten til et nytt lederskap. Hosni Mubarak har vært en av amerikanernes aller viktigste allierte i Midtøsten de siste tre tiårene.
Tidligere på dagen offentliggjorde Mubarak at han ikke vil stille til gjenvalg om åtte måneder. Etter noen timer svarte Obama på tiltakene i en fjernsynsuttalelse fra Det hvite hus. Han fortalte at han hadde snakket med Mubarak kun en halvtime etter at han talte til det egyptiske folk og offentliggjorde sin framtidige avgang.
– Mubarak forstår at status quo ikke kan fortsette og at forandring må finne sted. Det er virkelig slik at alle av oss som er privilegerte nok til å tjenestegjøre i posisjoner med politisk makt, gjør det etter folkets vilje, sa han.
Obama var forsiktig med å ikke kreve Mubaraks umiddelbare avgang, og understreket at det ikke er USAs oppgave å velge en leder for Egypt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart