Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Galant til Høyesterett: – Etterforskning mot meg ulovlig

Yoav Galant anket sin sak til Høyesterett onsdag, etter at både riksadvokaten og regjeringsadvokaten har nektet å anbefale ham som ny forsvarssjef i Israel. En etterforskning fra riksadvokat Micha Lindenstrauss har avdekket at Galant har overtatt og bygget på sju mål offentlig land uten lov. På grunn av dette offentliggjorde statsminister Benjamin Netanyahu tirsdag at Galant ikke vil bli ny forsvarssjef likevel, på tross av at han var utpekt til å overta for Gabi Ashkenazi i løpet av kort tid.
Ifølge generalmajoren selv var etterforskningene både Lindenstrauss og regjeringsadvokat Yehuda Weinstein gjorde mot ham ulovlige. Særlig førstnevntes arbeid kaller han for «en karikatur av en jussprosess». Galant mener Lindenstrauss har brutt en lov som sier at riksadvokaten ikke kan etterforske en sak som allerede er under etterforskning av Høyesterett. Derfor var hans arbeid «en ulovlig innblanding i et område som ene og alene er Høyesteretts myndighet», hevder generalmajoren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart