Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Voldelige sammenstøt i Kairo

Protestaksjonene i Kairo endte i vold onsdag formiddag, da flere titusener demonstranter braket sammen ved Tahrir plass. Titusenvis av aksjonister som støtter president Hosni Mubarak skal ha revet ned bannere til aksjonistene som ønsker å fjerne presidenten. De sistnevnte skal ha dannet en menneskekjede for å forsøke og hindre en demonstrasjonsmarsj for Mubarak å nå fram til Tahrir plassen. Da Mubaraks støtteaksjonister klarte å komme gjennom kjeden, brøt det ut nevekamper. Minst ti personer skal være skadet i det flere internasjonale medier kaller «svært voldelige» opprør. Flere skal ha fått hodeskader. En Sky News-reporter sa på direktesendt fjernsyn at «dette har faktisk blitt veldig, veldig stygt». På nrk.no kunne man via livebilder se og høre mennesker skrike av smerte, i det de ble slått ned av titalls andre demonstranter.
Kvinner og barn skal ha søkt dekning bak stridsvogner i det menn begynte å kaste stein på hverandre. Hæren tok i bruk tåregass for å spre folkemengden.
Det er nesten en uke siden sist det brøt ut vold under demonstrasjonene. Først onsdag dukket en rekke aksjoner til støtte for Mubarak opp over hele Egypt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart