Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Stans i gassleveranser fra Egypt etter terrorangrep

Sabotører ødela natt til lørdag en gassrørledning i El-Arish nord på Sinai-halvøya. Eksplosjonen utløste en stor brann, som det tok tre timer å slukke, ifølge Al-Jazeera.
Den statlige egyptiske tv-kanalen omtaler sabotasjen som et terrorangrep. En sikkerhetskilde i Nord-Sinai sier «utenlandske elementer» står bak. Noen israelske sikkerhetseksperter hevder Hamas-menn stod bak, og at angrepet ble utført som en støtte til Det muslimske brorskapets kamp mot Mubarak-regimet.
– Situasjonen er svært farlig og eksplosjoner fortsetter fra et punkt til et annet langs gassrøret som går gjennom Nord-Sinai, sa en talsmann for de egyptiske myndighetene.
Gassrørledningen er med i forsyningsnettverket som leverer naturgass fra Egypt til Jordan og Israel. Leveransene fra Egypt dekker opptil 40 prosent av Israels forbruk av naturgass.
Ifølge Israels radio var det gassrørledningen som går til Jordan som ble rammet i angrepet, og ikke den delen av røret som går til Israel.
Flyten av naturgass til Israel er likevel midlertidig stanset.
– Dette er vanlig prosedyre i krisesituasjoner, sier Chen Ben Lulu, talsmann i det israelske infrastrukturdepartementet.
Statsminister Benjamin Netanyahu forsikrer at Israel ikke vil oppleve strømstans som et resultat av stansen i gassleveransene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart