Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel må ikke blande seg i Egypts saker

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan sier han har snakket med USAs president Barack Obama på telefon, for å få ham til å be Israel om å ikke blande seg i Egypt-demonstrasjonene. Dersom landet skulle føle «seg nødt til å mekle i Egypt i et siste forsøk på å snu situasjonen mot anti-Mubarak demonstrantene» må amerikanerne gripe inn, sa han tirsdag.
Samme dag, i et intervju med den tyrkiske avisen Huriyyet, oppfordret Erdogan den egyptiske presidenten Hosni Mubarak om å gå av. Egypt har sendt et offisielt klagebrev til statsministeren, hvor de avviser oppfordringen. Brevet forklarer at Egypt ser på uttalelsen som «en innblanding i interne saker og en fornærmelse».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart