Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Dana International håper på ESC-comeback

Sangerne Dana International og Vladi Blayberg er to av de ti deltakerne som skal kjempe om å representere Israel i Eurovision-finalene i Düsseldorf. Tirsdag denne uken offentliggjorde Den israelske kringkastingsmyndigheten (IBA) listen over kandidatene.
Dana International vant Eurovision da hun representerte Israel i 1998 med sangen «Diva». Dette bidraget skapte mye debatt i Israel, ettersom hun tidligere har skiftet kjønn.
Vladi Blayberg, som kom på andreplass i første sesong av «A Star is Born» (Israels versjon av Idol-konseptet), er et annet kjent navn på listen.
Israels nasjonale finale vil finne sted i Rishon Letzion 8. mars. Det er seerne som utkårer vinneren, slik vi kjenner det fra Skandinavia. De siste fem årene har IBA valgt ut artisten, men i år skal Israels befolkning igjen få velge sin favoritt.
Semifinalene i Eurovision blir i år avholdt 10. og 12. mai. Israel skal forsøke å kvalifisere seg til finalen 14. mai via semifinale to. Her må de konkurrere med tradisjonelt sterke Eurovision-land som Sverige, Ukraina, Irland og Danmark


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart