Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Histadrut er ikke tilfreds

Onsdag hadde statsminister Benjamin Netanyahu møte med Histadrut-leder Ofer Eini, produsentforeningens president Shraga Brosh og leder for kommunenes sentralforbund Shlomo Bohbot. Lederne diskuterte den kraftige økningen i prisen på basisvarer som brød, gass og bensin de siste månedene. Særlig lavtlønnede i Israel skal ha fått problemer etter at regjeringen innførte skatt på gass fra nyåret. Histadrut har varslet generalstreik, dersom ikke regjeringen kommer med en plan for å ta hånd om problemet.
– Møtet med statsministeren endte uten resultater, varslet fagorganisasjonen i en pressekonferanse etter møtet med Netanyahu. De hevdet at statsministeren ikke kom med noen «konkrete planer» for minstelønnen eller skattelettelser.
Dersom ikke regjeringen skulle snu innen onsdag kveld, vil Histadrut erklære generell arbeidskonflikt torsdag. Etter en to ukers påkrevd opptrappingsperiode kan arbeidsorganisasjonen iverksette generalstreik


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart