Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu gir FN over til palestinerne

Den venstreorienterte avisen Ha’aretz, lar anonyme «vestlige diplomater» kritisere Israels regjering fordi de ikke har ansatt noen ny permanent FN-ambassadør. De sier den internasjonale organisasjonen er så godt som overgitt til palestinerne. Selv om Israel har en fungerende ambassadør i Meron Reuben, mangler han diplomatisk autoritet hevder kildene til Ha’aretz, som beskriver han som en «fjærvekter».
I flere måneder har statsminister Benjamin Netanyahu og utenriksminister Avigdor Lieberman ikke klart å bli enige om en permanent kandidat. Mannen de til slutt ble enige om, miljøminister Gilad Erdad, avslo tilbudet denne uken, melder Ha’aretz.
Ifølge diplomatene er dette «svært uansvarlig» av Netanyahu.
– En statsminister som har vært FN-ambassadør burde vite hvor viktig FN er for Israel, særlig nå på høyden av angrepene mot hennes legitimitet, sier en tidligere vestlig ambassadør. Netanyahu var Israels ambassadør fra 1984 til 1988.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart