Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Den egyptiske hæren torturerer demonstranter

Den egyptiske hæren skal i all hemmelighet ha arrestert tusenvis av antiregjeringsdemonstranter i løpet av de siste to ukene og torturert dem. Flere menneskerettsorganisasjoner hevder i The Guardian at hæren har valgt regjeringens side i saken. De skal ha sørget for forsvinning og tortur av mange protestdeltakere. Tidligere har dette vært metoder man har kjent fra Egypts sikkerhetstjeneste, men ikke fra hæren, skriver avisen.
Enkelte av fangene, både journalister, menneskerettsforkjempere og advokater, skal ha blitt utsatt for elektrisk sjokk. Noen ble avhørt i Det egyptiske museet i Kairo, mens andre ble tatt med til hemmelige steder. En rekke personer bevitner at de ble slått og sparket av avhørerne og anklaget for å representere Israel eller Hamas.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart