Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Gheit: – USA tvinger sin vilje på Egypt

Den egyptiske utenriksministeren Abul Gheit anklaget onsdag USA for å «tvinge sin vilje» ned over Egypt. I et fjernsynsintervju med PBS forklarte han at amerikanerne også har kjølnet forholdet til visepresident Omar Suleiman.
Gheit kritiserte blant annet amerikanernes krav om et politisk skifte «umiddelbart».
– Når du snakker om «snarest», «umiddelbart» og «nå» som om du presser noe på et mektig land som Egypt, en viktig venn som alltid har hatt det beste forhold med USA, da tvinger du din vilje på dem, sa han.
– Egypt og presidenten og regjeringen har allerede startet og den egyptiske presidenten har lagt fram et veikart og bedt visepresidenten om å diskutere dette veikartet med ulike opposisjonsgrupper.
– Så nå amerikanerne kommer og sier «forandringen skal skje nå» – [så svarer vi:]vi er allerede i gang! Eller «Start nå» – vi startet i forrige uke!, forklarte utenriksministeren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart