Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ashkenazi hyllet i seremoni

På Universitetet i Tel Aviv ble det søndag holdt en æresmarkering for avtroppende forsvarssjef Gabi Ashkenazi. Etter 39 år i militæret går han nå over i pensjonistenes rekker.
Under seremonien håndhilste han på mannen han har vært i dyp uenighet med de siste to årene, Ehud Barak. Forsvarsministeren hadde følgende å si om Ashkenazis tjeneste:
– Vi er her for å takke deg for 40 års tjeneste, for ditt viktige bidrag til forsvaret av landet […] Du oppnådde alle dine mål i Operasjon Støpt Bly (selvforsvarskrigen mot Hamas på Gaza-stripen) og andre komplekse operasjoner. De fleste av dem klassifiserte og langt bortenfor disse grensene. Det har vært feilvurderinger, men det du har oppnådd overskygger feilene, sa Barak.
Også statsminister Benjamin Netanyahu var til stede for å takke Ashkenazi.
– Du har en grundig og profesjonell tilnærming. Du har alltid delt dine meninger og evalueringer, stått opp for det du tror på og styrket vår sikkerhetsforståelse. Du er en soldat. En kampsoldat. Og ditt spesielle forhold til den enkle soldat er tydelig. Selv som forsvarssjef forble du en soldat. Du fortsatte å styrke og utstyre oss for enhver utfordring, og vi står overfor noen store utfordringer, sa Netanyahu.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart