Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu blir isolert internasjonalt

Statsminister Benjamin Netanyahu er under stadig større press og isolasjon internasjonalt, mener Barak Ravid i den venstreorienterte avisen Ha’aretz.
Ifølge journalisten tror ikke europeiske ledere at Netanyahu virkelig er interessert i å oppnå fred, Kina er provosert fordi han avlyste sitt planlagte statsbesøk til Beijing i siste øyeblikk i november og India har unngått å svare på statsministerens forespørsel om besøk.
I sitt andre regjeringsår har statsministeren kun reist på halvparten så mange besøk i utlandet, som i sitt første år som regjeringssjef. De eneste turene Netanyahu har planlagt så langt i år, er til Bulgaria og Tjekkia. Det er to av de få EU-landene som ikke kritiserer Israels politikk, heller ikke når det kommer til bosetningene.
Statsministerens kontor svarer at Israel har et godt forhold til mange land, og at antall utenlandsreiser «ikke er en litmustest på hvordan forholdet er til de ulike land». Netanyahu har valgt å holde seg hjemme på grunn av alle utfordringene på hjemmebane, framholder statsministerens medarbeidere. De lister også opp en rekke land hvor besøksplaner er på trappene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart