Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fayyad vil forhandle med Hamas på Gaza-stripen

PA-statsminister Salaam Fayyad uttalte onsdag at han ønsker å reise til Gaza-stripen for å forhandle med Hamas om en samlingsregjering, rapporterer Israel Radio.
Hamas-leder Salah al-Bardawil sier at på tross av mangelen på et «offentlig initiativ» fra PA på å skape en samlingsregjering, vil terrorgruppen være villig til å arbeide mot samarbeid. Men dette samarbeidet må være bygget på «fullverdig partnerskap, basert på nasjonale konstanter og rettet mot å drive motstandskamp». Bardawil la til at «Fayyad representerer ikke det palestinske lederskapet». Og på grunn av hans manglende legitimitet som statsminister har han ikke «rett til å snakke om offentlige saker».
Detaljene i Fayyads forslag går ut på at Hamas skal få beholde sikkerhetskontrollen på Gaza-stripen, i mot at de opprettholder våpenhvile med Israel. Selv skal statsministeren beholde makten på Vestbredden, men sammen med Hamas arbeide for at begge områdene styres av én maktautoritet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart