Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA vil innføre boikott av USA etter FN-veto

Palestinerne protesterer kraftig etter at USA valgte å legge ned veto mot nok en anti-israelsk resolusjon i FNs sikkerhetsråd fredag. Resolusjonen ble fremmet av PA, som forsøkte å erklære at bosetningene bryter med internasjonal lov.
Etter oppfordring fra Fatah har flere palestinske kommunestyrer i Jerusalem-området offentliggjort at de vil boikotte USA som en følge av dette. Boikotten gjelder amerikanske diplomater og journalister. De vil også boikotte bistandsorganisasjoner fra USA og landets generalkonsul i Jerusalem, skriver Jerusalem Post.
PAs statsminister Salaam Fayyad hevder han er villig til å si fra seg amerikanske bistandspenger som legger politiske føringer. I 2010 mottok de palestinske myndighetene 1,3 milliarder kroner i bistand fra amerikanerne til å dekke underskuddet på 6,5 milliarder kroner. Det inkluderer ikke USAs bistand til UNRWA.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart