Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Portman «sjokkert» over Gallianos antisemittisme

Den israelskfødte Hollywood-skuespilleren Natalie Portman fordømte tirsdag John Galliano for hans siste antisemittiske uttalelser.
I helgen ble Diors franske sjefsdesigner arrestert for å ha kommet med antisemittiske uttalelser, noe som er ulovlig i Frankrike. En video av hendelsen har blitt publisert av The Sun, der han i sterkt beruset tilstand erklærer sin kjærlighet til Nazi-Tysklands Adolf Hitler.
– Jeg elsker Hitler. Og mennesker som dere burde vært døde i dag. Deres mødre, deres forfedre burde vært … gasset og … døde, sa Galliano under en krangel på en restaurant i et jødisk strøk i Paris.
Selv benekter kjendisdesigneren alle anklager mot ham.
Portman, som i fjor ble håndplukket av Dior som modell for en av deres parfymer, sier i en presseuttalelse:
– Jeg er dypt sjokkert og kvalm av videoen av John Gallianos kommentarer som kom til overflaten i dag. I lys av denne videoen, og som en person som er stolt over å være jødisk, vil jeg ikke bli assosiert med Galliano på noen som helst måte. Jeg håper i det minste at disse fryktelige kommentarene minner oss om å reflektere over og arbeide for å bekjempe disse fordommer som fortsatt eksisterer. De går på akkord med alt som er vakkert, sier Portman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart