Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Netanyahu på tynn is i eget parti med midlertidig fredsplan

En intern partimåling viser at så mange som 83 prosent av Likuds medlemmer er imot å komme med noen form for innrømmelser med palestinerne. Statsminister Benjamin Netanyahu kan dermed få problemer med å få gjennomslag for den midlertidige fredsplanen han skal presentere i mai.
Det hører med til historien at deltakerne i undersøkelsen fikk presentert tre ulike alternativer, hvor de måtte velge det som passet deres holdninger best: (1) Opprettelse av en palestinsk stat, (2) en midlertidig avtale der Israel avgir noe territorium eller (3) ingen innrømmelser over hode. Deltakerne kan derfor ha hatt mer nyanserte syn enn det de fikk gi uttrykk for i sine svar.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart