Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israelske NGO-er vil hjelpe Japan

Israelske bistandsorganisasjoner lover at de vil bidra med nødhjelp i den prekære situasjonen i Japan. Etter gårsdagens jordskjelv som målte 8,9 på Richters skala, etterfulgt av en dødelig tsunami, ligger store områder i øylandet i ruiner. En rekke etterskjelv fulgte også det kraftige hovedskjelvet.
IsraAID-FIRST, en paraplyorganisasjon for de ulike bistandsorganisasjonene i Israel, sier de vil sende et team med eksperter som kan bistå Japan.
– Vi har de siste timene sett på skadene og behovene. Vår hovedagenda er å sende en delegasjon med jordskjelveksperter og vannrenseksperter til regionen, sier formann Shahar Zehavi.
Bistandsorganisasjonen ZAKA vil også sende to delegasjoner straks sabbaten er over.
Amerikansk-jødiske Joint Distribution Committee (JDC) sier de vil begynne å samle inn penger til nødhjelp i Japan. De skal ha tilbudt sin jordskjelvsekspertise til den japanske regjeringen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart