Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tibi: – Palestinerne skammer seg

– Den palestinske nasjonen skammer seg, sa den arabisk-israelske politikeren Ahmad Tibi (United Arab List-Ta’al) mandag.
Han holdt et innlegg under en ekstraordinær plenumsamling i Knesset angående terrorangrepet mot Itamar, hvor fem familiemedlemmer ble drept lørdag.
– En feiging gikk inn i (Fogel-familiens) hjem midt på natten. Han så på sine ofre mens de sov og drepte en hel familie. En mor, en far og deres barn. Jeg lurer på hva den mannen tenkte når han så ned på det lille spedbarnet av en jente og knivstakk henne, sa Tibi.
– Han tar feil dersom han tror han vil bli kalt en helt, for han er en feiging! Han gjorde ingenting for det palestinske folkets sak. Den palestinske nasjonen skammer seg over slike mennesker som ødelegger imaget deres og deres rettferdige kamp for å fri seg selv fra okkupasjon. En kamp må være moralsk, etter samvittigheten og rettferdig. Det finnes regler for kampen mot okkupasjonen, hevdet han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart