Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lierberman besøkte Itamar

Avigdor Lieberman besøkte bosetningen Itamar på Vestbredden tirsdag, tre dager etter at en terrorist tok livet av fem familiemedlemmer som lå og sov.
Utenriksministeren besøkte hjemmet til Fogel-familien, hvor terroristen knivstakk to foreldre og tre av deres seks barn, inkludert et lite spedbarn. Nesten hver eneste overflate i huset var fortsatt tilgriset av blod.
– Du kommer inn i huset og leser på et skilt «Gratulerer med dagen til deres kjære nye lille jente», før du ser denne pogromen. Det samme synet vi leser om bare i bøker møter oss her i hjertet av et jødisk samfunn, sa Lieberman.
– Det er staten Israels forpliktelse å garantere sikkerheten til Israels innbyggere. Uten tvil har staten mislyktes her. Når vi snakker om vonde budsjettkutt og kompromisser burde det være klart at kompromisser bør finne sted på det politiske området, ikke på områder som har med sikkerhet å gjøre. Det vil ikke finne sted sikkerhetsmessige budsjettkutt, lovet han.
Israel Beiteinu-lederen gjentok sitt budskap fra et komitémøte i Knesset mandag, hvor han hevdet Hamas er sterkere enn Fatah på Vestbredden.
– Det viktigste vi må forstå er at Hamas vil vinne her. Den samme prosessen som skjedde på Gaza-stripen vil gjenta seg selv her i Samaria, påsto Lieberman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart