Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Helen Thomas sjokkerer igjen: – Jødene eier Det hvite hus

Den pensjonerte amerikanske reporteren Helen Thomas kritiserte Israel i et intervju publisert i fredagens utgave av Playboy. Thomas benektet at hun er en antisemitt, men hevdet likevel at de jødiske lobbyistene kontrollerer makten i USA, fra Det hvite hus og Kongressen til Hollywood og finansmarkedet.
90-åringen gjentok hennes standpunkt som gjorde at hun i fjor ble tvunget til å trekke seg fra pressekorpset i Det hvite hus: Jødene må forbli i USA og Europa, ikke reise til Israel. For det landet er tatt fra palestinerne.
– Jeg er ikke antijødisk, jeg er antisionistisk. Jeg er anti at Israel tar det som ikke tilhører dem. Dersom du har et hjem og blir sparket ut derifra, kommer du ikke og sparker noen andre ut igjen, påstod Thomas.
– Alle er i lommene til de jødiske lobbyistene, som er støttet av rike støttespillere, inkludert de fra Hollywood, la hun til.
– Det samme gjelder finansmarkedene. Det er fullstendig kontroll […] Det er virkelig makt når du eier Det hvite hus og disse andre stedene med tanke på politisk overtalelsesevne. Selvfølgelig har de makt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart