Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel overlater tsarbolig til Russland

Den israelske staten vil overlate en eiendom i Jerusalem til den russiske staten. På eiendommen står en bolig som ble bygget av tsar Alexander II (1818-1881) mellom 1860 og 1864, melder Yedioth Aharonoth.
Området det er snakk om kalles Sergeis gårdsplass og er en av de eldste bydelene i den israelske hovedstaden. Det utgjør 68.000 kvadratmeter og inneholder blant annet bygg som Den hellige treenighetskirke.
Lenge har russiske og israelske myndigheter kranglet om eiendomsretten til det kjente området. Trolig håper statsminister Benjamin Netanyahu at regjeringens beslutning vil føre de to nasjonene tettere sammen. Offentliggjøringen kommer også kun en uke før Netanyahu skal på statsbesøk i Moskva, hvor han blant annet vil be Russland om å ikke selge avanserte raketter til Syria.

 


Treenighetskirken ligger på eiendommen som nå blir overdratt til den russiske stat. (Foto: Wikipedia)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart