Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

PA TV: – PMW demoniserer PA

Nyhetssendingen på de palestinske myndighetenes fjernsynskanal PA TV hadde 12. januar i år en rapport om arbeidet til Palestinian Media Watch (PMW).
– Hovedkilden i Israel som har overvåket denne saken [palestinske medier] er PMWs hjemmesider. Den holder et øye med alt stort og smått i palestinske medier. Denne sidens direktør [Itamar Marcus] hevder de overvåker og dokumenterer demonisering [av Israel] i palestinske medier. Men når du går inn på siden og leser litt, finner du fort ut hvem som demoniserer hvem, hevder den palestinske reporteren. [Se innslag.]
Den israelske organisasjonen fikk derimot ros på den israelske fjernsynskanalen Channel 10 mandag. De hevder PMW står «i fronten av informasjonskrigen, på vegne av Israel.» [Se innslag.]


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart