Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Sa’ar tror ny operasjon tvinger seg fram

Utdanningsminister Gideon Sa’ar (Likud) tror de israelskeforsvarsstyrkene på sikt vil bli tvunget til å gjennomføre en storstilt operasjon mot Hamas og de andre terrorgruppene på Gaza-stripen, en operasjon større enn under Gaza-krigen i januar 2009. Sa’ar kom med disse signalene i et intervju med Israel Radio fredag morgen.
Shaul Mofaz (bildet) fra opposisjonspartiet Kadima, er leder for utenriks- og forsvarskomiteen i Knesset, ber regjeringen gjøre det den kan for å få i gang diplomatiske samtaler. Samtidig sier han regjeringen må gjøre det som er nødvendig for å stanse terror. Mofaz mener statsminister Netanyahu bør vurdere å gjenoppta målrettede drap på terrorledere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart