Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

PLO saksøkt for 16,5 milliarder etter terrorangrep

En dommer i New York har bestemt at han har myndighet til å dømme i en rettssak mot PLO. Det er ofre fra ulike terroraksjoner i Jerusalem som saksøker den palestinske frigjøringsorganisasjonen, rapporterer nyhetsbyrået Associated Press.
George Daniels på Manhattan sier hans beslutning er basert på det faktum at PLO har hatt ulike kontorer i Washington og New York i de tre årene bombeangrepene fant sted. Det gjør at organisasjonen har en tilstrekkelig tilknytning til USA, til at de kan saksøkes i landet.
Saksøkingen ble levert allerede i 2004. Ofrene krever en erstatning på til sammen 16,5 milliarder kroner for angrep som fant sted mellom januar 2001 og februar 2004. Til sammen ble 33 mennesker drept og flere hundre såret i de aktuelle angrepene. Mange av dem var amerikanske statsborgere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart