Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel ber FN stanse Gaza-flåte

Det israelske utenriksdepartementet forsøker å få vennligsinnede land til å stanse den internasjonale konvoien som er planlagt til Gaza-stripen i sommer. Rundt 1.000 mennesker er ventet å være med på en «hjelpesendingsflåte» som vil bestå av over 20 skip i ulike størrelser.
Ifølge Ha’aretz forsøker regjeringen nå å få myndighetene i landene hvor skipene skal seile fra, å fraråde sine borgere deltakelse. I tillegg har israelske toppdiplomater henvendt seg til FNs generalsekretær Ban Ki-moon for å be ham motarbeide tiltaket.
Også Mavi Marmara-skipet skal etter planen være en del av konvoien. Ni aktivister mistet livet ombord på Mavi Marmara da de gjorde voldelig motstand mot israelske soldater i mai ifjor. Noe slikt kan gjerne gjenta seg dersom aktivistene i den nye konvoien gjør voldelig motstand som sist, sier kilder i IDF.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart