Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF fortsetter operasjoner mot Gaza-terrorister

Etter at Izzadin Kasssam-brigadene, de væpnede styrkene til Hamas, skjøt en panservern-rakett mot en israelsk skolebuss torsdag, var Hamas-ledelsen raske med å erklære en ensidig våpenhvile i frykt for Israels gjengjeldelse. Hamas erklærte sin våpenhvile fra klokken 23 torsdag kveld.
IDF har fortsatt sine operasjoner mot terrormål på Gaza-stripen i løpet av natten og morgentimene fredag. Flere bygninger nord på Gaza-stripen brukt til terrorformål og tre smuglertunneller mot grensen til Egypt skal være blant målene som er rammet. Totalt opplyser IDF at ni mål er rammet. For første gang siden Gaza-krigen for to år siden ble et militært hovedkvarter til Hamas rammet, skriver Jerusalem Post.
Fem palestinere er drept og 33 skadet i angrepene, opplyser palestinsk helsepersonell. Ifølge det palestinske nyhetsbyrået Maan var en av de drepte Salah Tarabin (38), en leder for Al-Qassam brigadene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart