IDF fortsetter operasjoner mot Gaza-terrorister

Etter at Izzadin Kasssam-brigadene, de væpnede styrkene til Hamas, skjøt en panservern-rakett mot en israelsk skolebuss torsdag, var Hamas-ledelsen raske med å erklære en ensidig våpenhvile i frykt for Israels gjengjeldelse. Hamas erklærte sin våpenhvile fra klokken 23 torsdag kveld.
IDF har fortsatt sine operasjoner mot terrormål på Gaza-stripen i løpet av natten og morgentimene fredag. Flere bygninger nord på Gaza-stripen brukt til terrorformål og tre smuglertunneller mot grensen til Egypt skal være blant målene som er rammet. Totalt opplyser IDF at ni mål er rammet. For første gang siden Gaza-krigen for to år siden ble et militært hovedkvarter til Hamas rammet, skriver Jerusalem Post.
Fem palestinere er drept og 33 skadet i angrepene, opplyser palestinsk helsepersonell. Ifølge det palestinske nyhetsbyrået Maan var en av de drepte Salah Tarabin (38), en leder for Al-Qassam brigadene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart