Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Situasjon for 16-åring fortsatt kritisk

En større gruppe elever hadde nettopp forlatt skolebussen da panservern-raketten av typen Kornet eksploderte torsdag. Tilstanden for den eneste passasjeren som var igjen ombord, en 16 år gammel gutt, er fortsatt kritisk fredag morgen. Også buss-sjåføren fikk lettere skader i foten.
– Dette var en veldig alvorlig hendelse som rammet dypt inn på israelsk territorium fra dypt inne på Gaza-stripen. Det er noe vi ikke kan akseptere, slo forsvarsminister Ehud Barak fast torsdag kveld.
– Vi vil fortsette [våre militære aksjoner] så lenge det er nødvendig for å gjøre det klart at ting som dette ikke kan fortsette, la Barak til.
Hamas opplyste at angrepet på skolebussen var en gjengjeldelse etter at IDF drepte tre militante palestinere i et luftangrep 1. april. IDF opplyser at de tre terroristene planla å kidnappe israelske turister på Sinai-halvøya.
– Avfyringen [av Kornet-raketten] fant sted bare fire til fem kilometer fra målet, fra et punkt hvor det var klart [for angriperne] at elver var ombord og det var mulig å ha bussen i siktet, skriver Amos Harel og Avi Issacharoff iHa’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart