Tenåring fra skolebussen i livsfare

Daniel Wipliech (16) ble såret i rakettangrepet mot en israelsk skolebuss i Sør-Israel i forrige uke. Soroka Medical Center, hvor han er under behandling, kunne tirsdag meddele at tilstanden hans har forverret seg – og at den nå er kritisk.
– Situasjonen er veldig alvorlig. Hjernen hans har sannsynligvis blitt alvorlig skadet og vi har ingen tegn som indikerer hjerneaktivitet, forklarer professor Shaul Sofer.
– Skaden er dødelig – og vi bruker ikke den betegnelsen ofte. Han var allerede i kritisk tilstand på angrepsstedet, men siden han ankom sykehuset har det ikke skjedd noen forbedringer, fem dager etter hendelsen.
Videre sa Sofer at Wipliech er i «dyp koma og viser ingen respons. Vi er svært bekymret over tilstanden hans. Enheten og det medisinske apparatet har gitt ham alle mulige moderne medisinske behandlinger når det gjelder hodeskader.»

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart