Clinton: – Ny fredsplan fra Barack Obama

USA ønsker å arbeide for en omfattende arabisk-israelsk fred, erklærte utenriksminister Hillary Clinton tirsdag. Hun antydet også at amerikanerne vil involvere seg tyngre for å få på plass en fredsavtale mellom Israel og palestinerne, skriver Yedioth Aharonoth.
Clinton kunne avsløre at president Barack Obama de nærmeste ukene vil legge fram en ny politikk for Midtøsten og Nord-Afrika.
– USAs kjerneinteresser og verdier har ikke endret seg, inkludert vår forpliktelse på å fremme menneskerettigheter, løse langvarige konflikter, motarbeide trusselen fra Iran, og nedkjempe Al-Qaida og deres ekstremistallierte, sa utenriksministeren under en tale.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart