Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Interne uenigheter i Hamas om rakettstrategi

Det politiske lederskapet i Hamas på Gaza-stripen skal være interessert i å bevare en relativ ro langs grensen med Israel, ifølge Tal Russo, øverstkommanderende for IDFs Sørkommando. Samtidig ønsker terrorgruppens militære ledere å fortsette rakett- og granatangrepene som de siste ukene har rammet Sør-Israel hardt.
Under en rundreise i området sammen med president Shimon Peres sa Russo at IDF arbeider konsentrert for å «oppnå et mål alene – nemlig å tillate innbyggerne i sør å leve et normalt og stille liv».
– Vi har operert på alle fronter – land, sjø og i luften – og vi har rammet Hamas hardt, forklarte han. Russo ser et «betydelig gap mellom Hamas politiske og militære lederskap».
– Det politiske lederskapet ønsker å stanse ilden, mens militærlederne forsøker å organisere angrep og skape en konfliktsituasjon, sa Russo.
Under reisen møtte Peres blant andre bussjåføren Zion Yemeni, som kjørte skolebussen som ble truffet av en terrorrakett torsdag i forrige uke.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart