Å angripe Iran er det samme som å begå selvmord

Ingen fiende har utstyr eller ønske om å gjennomføre et militært angrep mot det mektige Iran. Militær aggresjon mot Iran er svært usannsynlig og til og med umulig, og det ville være det samme som å begå selvmord for angriperen, skal Irans øverstkommanderende for bakkestyrkene, brigader Ahmad Reza Pourdastan ha sagt tirsdag, ifølge Fars nyhetsbyrå. Pourdastan hevder Irans militære makt er større enn noe annen tid i landets historie.
Irans president Mahmoud Ahmadinejad fulgte opp den tøffe retorikken onsdag.
– Det vil i løpet av nær framtid komme et nytt Midtøsten uten USA, det zionistiske regime [Israel] og deres allierte, sa Ahmadinejad til en stor folkemengde i byen Zahedan.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart