400 sivile drept i Syria

Syrias sikkerhetsstyrker skal de siste ukene ha tatt livet av minst 400 sivile i deres forsøk på å kneble opprøret mot regimet. Det hevder den syriske menneskerettsorganisasjonen Sawasiah. De krever nå at FNs sikkerhetsråd samles for å innlede rettssak mot syriske ledere i Den internasjonale domstolen i Haag.
– Denne villmannsoppførselen [fra Syria] som er ment å holde den regjerende klikken ved makten på bekostning av et økende antall sivile liv, oppfordrer til umiddelbar internasjonal handling utover [vanlige] fordømmelser, sa Sawasiah i en pressemelding.
– Morderne i det syriske regimet må bli holdt ansvarlige. Elven av blod som har blitt spilt av det undertrykkende regimet de siste fire tiårene er nok, skriver de.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart