Israels økonomi er motstandsdyktig

Det internasjonale byrået Moody’s slapp tirsdag sin årlige kredittrapport om Israel. Ifølge rapporten er «den israelske økonomien motstandsdyktig og dynamisk» og det makroøkonomiske politiske rammeverket er godt tilpasset.
– Etter at Israels Bank har forenklet finanspolitikken for å støtte opp om økonomisk aktivitet og forhindre en betydelig tilbakegang under den globale finanskrisen, fjerner de nå raskt sine finansielle stimulanser for å sikre at den nye veksten vedvarer og at presset på inflasjonen forblir under kontroll, skriver byrået.
Samtidig advarer de om at dersom forsvarsbudsjettet må økes på grunn av opprørene i nabolandene, vil det kunne ha en negativ påvirkning på Israels økonomi.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart