Hamas-lederne vil flytte fra Damaskus til Qatar

Myndighetene i Qatar skal ha akseptert å ta imot Hamas-leder Khaled Mashaal og de andre Hamas-toppene som de siste årene har hatt hovedkvarter i Damaskus, ifølge den arabisk-språklige London-avisen Al Hayat. Nyheten har foreløpig ikke blitt bekreftet av andre kilder.
Qatar skal ha godtatt søknaden om flytting av den politiske ledelsen i Hamas, men avviser visstnok å gi ly for organisasjonens militære ledelse.
Det blir ikke oppgitt noen årsak til at Hamas ønsker å forlate Damaskus, men det er grunn til å tro at folkeopprøret mot president Bashar Assad er en viktig faktor. Hamas skal også ha bedt om å få flytte til Jordan og Egypt, men ble avvist.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart