Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Storbritannia er en god venn av Israel

Statsminister Benjamin Netanyahu innledet et statsbesøk i London onsdag kveld. Statsminister David Cameron tok imot i 10 Downing Street.
– Storbritannia er en god venn av Israel, og vår støtte til Israel og Israels sikkerhet er uforanderlig. Vi er sterke venner av Israel, erklærte Cameron på pressekonferansen i forkant av møtet.
I løpet av samtalen skal Cameron, ifølge israelske kilder, ha sagt at London fortsatt vil støtte det internasjonale kravet som krever at Hamas bryter med terror, anerkjenner Israel og følger tidligere inngåtte avtaler med Israel.
Den britiske avisen The Guardian gjengir en kilde som sier Cameron vil vurdere å støtte en ensidig palestinsk statserklæring dersom ikke Israel starter meningsfulle fredssamtaler for å komme fram til en tostats-løsning.
– Jo mer Israel engasjerer seg alvorlig i en meningsfull fredsprosess, jo mindre sannsynlig er det at spørsmålet om ensidig erklæring vil komme opp, sier kilden.
Også president Nicolas Sarkozy sier Frankrike vil være villig til å anerkjenne en palestinsk stat dersom det ikke er noen fremgang i fredsforhandlingene, rapporterte L’Express onsdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart