Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Barak: – Jeg gjorde én kardinalfeil

Som alle andre topp-politikere, går det lang tid mellom hver gang Israels forsvarsminister Ehud Barak innrømmer feil. Kanskje det går ekstra lang tid for Barak, for at han har høy selvtillit er det liten tvil om.
– Jeg har ingen synder, sier Barak i et intervju med Ha’aretz. «Jeg har min egen målestokk,» svarer han når han blir konfrontert med kritikk og folk som advarer mot ham.
Men Barak innrømmer «en kardinalfeil» i det samme intervjuet.
– Det er klart for meg nå at jeg gjorde en kardinalfeil for ti år siden, da jeg ikke dannet en nasjonal samlingsregjering med Ariel Sharon etter at jeg kom hjem fra Camp David [i 2000], sier Barak.
Året etter tapte Barak i det direkte statsministervalget for Sharon.
I intervjuet må Barak forklare hvordan han vant rikdom i årene han var ute av politikken.
– Jeg avsluttet min statsministerperiode på samme tid som Bill Clinton, Tony Blair og Gerhard Schroeder – alle fra venstreorienterte partier. Alle disse ble i løpet av få år veldig rike, etter tjenesteperioder som var mye kortere enn mine [Barak regner tydeligvis inn sin militære karriere i sin tjenesteperiode]. Jeg holdt foredrag, og jeg var også en konsulent for internasjonale firma i finans, forteller Barak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart