Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Moussa vil ha tettere kontakt med Iran

Amr Moussa, som er generalsekretær i Den arabiske liga og en av de ledende presidentkandidatene i Egypt, mener Kairo bør utvikle bedre forbindelse med Teheran.
– Iran er ikke den naturlige fienden til arabere, og burde ikke være det. Vi har mye å vinne på en fredelig forbindelse, eller mindre spent forhold, med Iran, sier Moussa i intervju med Washington Post. Han gir inntrykk av å være mer opptatt av Israels atomprogram enn Irans atomprogram.
Moussa avviser å betegne Hamas som en terrororganisasjon, slik både USA og EU klassifiserer den palestinske bevegelsen som kontroller Gaza-stripen.
– Det er bare et mindretall av land som mener Hamas er en terrororganisasjon, ikke noe flertall. Merkelappen terrorist er ikke noe man bærer for evig, sier Moussa.
Generalsekretæren sier han vil ha forhold til Israel på grunnlag av det arabiske «fredsinitiativet» far 2002. Dette blir ikke oppfattet som et grunnlag for fred i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart