Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Stor anti-israelsk demonstrasjon i Kairo

Flere titusen egyptere skal ha deltatt i anti-israelsk demonstrasjon på Tahrir-plassen i Kairo fredag. På revolusjonsplassen hvor egypterne tidligere i vinter ropte etter demokrati, ble det nå ropt kamprop mot Midtøstens eneste frie demokrati, inkludert sanger som «millioner av martyrer marsjerer mot Jerusalem». Demonstrantene krevde også at Israels ambassadør blir utvist fra Egypt og at landet bryter alle diplomatiske forbindelser med Israel.
Noen var også forberedt på å ta saken i egne hender. Ikke bare ble israelske flagg brent, men tusenvis av aktivister begynte å kaste stein utenfor den israelske ambassaden. Egyptiske sikkerhetsstyrker måtte skyte varselskudd i luften for å spre demonstrantene.
Også i Amman i Jordan ble det avholdt en anti-israelsk demonstrasjon fredag, men har var deltakelsen betydelig mindre, omkring 500 personer. Aktivistene krevde slutt på fredsavtalen fra 1994 og utvisning av den israelske ambassadøren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart