Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel vant både på banen og tribunen

Israel vant rugbykampen i Bergen lørdag både på banen og på tribunen,rapporterer Kenneth Fjell Rasmussen i Dagen. Noen få aktivister fra Nettverket for akademisk og kulturell boikott av Israel markerte seg utenfor stadion og på tribunene i første omgang. Men Israel-vennene var i betydelig større antall, mange med norske og israelske flagg.
Også på banen var det Israel som hadde overtaket, og Norge måtte til slutt seg seg slått 15-3. «Mange av israelsvennene, som i løpet av kampen forholdt seg ganske nøytrale, valgte etter kampen å ta del i gledesscenene sammen med de israelske spillerne. Etter å ha takket sine norske motspillere for kampen, danset og jublet de israelske spillerne foran israelvennene på tribunen,» skriver Rasmussen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart