Dersom palestinerne handler ensidig, vil vi gjøre det samme

Dersom PA ensidig oppretter en palestinsk stat uten å gå veien gjennom forhandlinger, vil Israel gjøre det samme, skrev Likuds Knesset-medlem Danny Danon i New York Times onsdag.
I sin kommentarartikkel skriver han at en slik palestinsk politikk er et brudd på tidligere avtaler med Israel. Dermed vil heller ikke Jerusalem føle seg forpliktet på avtalene. Danon skriver at Israel vil føle seg fri til å holde igjen bistandsmidler til de palestinske myndighetene, samt annektere bosetninger og ubebodde områder på Vestbredden.
Som et første trekk vil Israel stanse alt sikkerhets- og diplomatistøtte til palestinerne og permanent stanse utbetalingen av PAs skattepenger. Dette er ifølge Danon snakk om så mye penger at det vil true de palestinske myndighetenes eksistens.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart