Hamas skuffet, Abbas kaller inn til hastemøte

Talsmann for Hamas, Sami Abu Zuhri, sa torsdag at USA-president Barack Obamas tale om landets Midtøsten-politikk var skuffende. Overfor Al-Jazeera hevdet han at presidenten egentlig ikke foreslo noe nytt.
– Det Obama må gjøre er å ikke bare komme med slagord, men ta konkrete steg for å beskytte retten til det palestinske folk og den arabiske nasjonen, sa Abu Zuhri.
– Den arabiske nasjonen trenger ikke en opplæring i demokrati fra Obama. Heller er det Obama som trenger å opplæres siden han absolutt omfavner Israels ugjerninger og har motvilje mot å fordømme den israelske okkupasjonen, la han til.
PA-president Mahmoud Abbas skal ha vært positiv til Obamas forsøk på å fornye fredsforhandlingene med Israel, sier palestinske kilder til Ha’aretz. De forteller at Abbas vil kalle inn arabiske og palestinske ledere til et «hastemøte» for å diskutere veien videre.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart