Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

110 milliarder kroner fra G8 til demokratisering i arabiske land

G8-nasjonene har slått fast at de ønsker å bidra med 110 milliarder kroner til araberstatene som har hatt revolusjoner, for å støtte en demokratisk utvikling i landene.
Fredag møter regjeringene i Egypt og Tunisia statslederne for de åtte stormaktene for å diskutere hvor mye hjelp disse arabiske nasjonene skal motta i støtte. Det er fortsatt uklart hva de tenker å bruke alle disse 110 milliardene til, forklarer Yedioth Aharonoth.
Det internasjonale pengefondet (IMF) har lovet at de vil bidra med lån på opptil 191 milliarder til arabiske og nord-afrikanske land for å hjelpe til med å skape økonomisk vekst.
Videre sier IMF at land som Egypt og Tunisia vil kunne trenge så mye som 870 milliarder kroner i eksterne bidrag ut 2013. Frankrike har allerede lovet å gi Egypt opp til 1,36 milliarder kroner årlig. Storbritannia lovet på sine side å bidra med over 985 millioner kroner årlig til Midtøsten og Nord-Afrika. Disse bevilgningene fra enkeltland viser at det er veldig langt å gå opp til summene som G8 lover kollektivt.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart