Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Syria fordømmer «drap på demonstranter»

Det syriske utenriksdepartementet har sluppet en pressemelding der de fordømmer drapene på syriske demonstranter ved den israelske grensen søndag. De beskriver hendelsen som ”en åpenbar israelsk aggresjon.”
Flere israelske analytikere mener Syria kan ha orkestrert hele opprøret ved grensen, for å fjerne fokuset fra regimets egen voldsbruk mot demonstranter rundt forbi i landet. Dette synet støtter amerikanerne, ettersom utenriksdepartementets talsmann Mark Toner uttalte mandag:
– Dette er åpenbart et forsøk fra Syria på å oppvigle til slike typer protester. Israel, som en hvilken som helst uavhengig stat, har rett til å forsvare seg selv, forklarte han.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu tok også opp grenseproblemene i et møte med Likuds partigruppe i Knesset samme dag.
– Dette var ikke en tilfeldighet. Det er et forsøk på å skape bråk ved grensen. Vi må forsvare grensene våre som alle andre land er forpliktet på å gjøre. IDF følger internasjonal lov og vi har advart om at vi vil forsvare våre grenser. Vi har sendt advarsler til våre nabostater, i tillegg til at vi gav gjentatte advarsler på stedet, sa partilederen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart