Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Erdogan: – Syriske tropper er barbariske

Tyrkia holder grensene sine åpne for syrere som flykter fra regjeringens voldsbruk mot demonstranter i hjemlandet. Som en følge av denne volden har Ankara, som de siste månedene har knyttet sterkere bånd til Damaskus, begynt å kritisere Syrias president Bashar Assad.
Overfor den tyrkiske avisen Today’s Zaman kaller statsminister Tayyip Erdogan voldsbruken for både ”barbarisk” og inhuman”. Rundt 2.500 flyktninger har kommet seg over grensen til Tyrkia de siste dagene, ettersom syriske tropper og stridsvogner har innledet en offensiv i nord mot sin egen befolkning.
– Dessverre oppfører de seg ikke som mennesker. Når barbarerne [soldatene] poserer [for et foto] på en slik motbydelig måte i sengen ved siden av kvinner de har drept, kan slike bilder ikke bli fordøyd, sier en oppgitt Erdogan.
Dette er den kraftigste kritikken han har rettet mot Assads regime i sin tid som statsminister. De to beskriver hverandre ellers som ”gode venner”.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart