Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Skotsk boikottleder forsvarer Fogel-drap

Det skotske parlamentsmedlemmet Jim Bollan fra Skotsk sosialistparti har arrangert en kampanje for Israel-boikott i West Dunbartonshire-distriktet. Fredag forsvarte han mordet på fem familiemedlemmer i Itamar i mars, fordi gjerningsmennene kun var ute etter å hevne palestinske barn som har ”blitt slaktet av IDF.”
– Har du noen idé om hva som motiverte denne mannen (en av drapsmennene som sier han ikke angrer på drapet) til å gjøre dette lovbruddet? Kan det ha vært fordi han kan ha sett palestinske barn bli slaktet av IDF?, svarte Bollan en pro-israelsk mann som sendte et brev til politikeren.
De to palestinske drapsmennene kom seg inn i Itamar nattestid da familien Fogel på åtte lå og sov. To foreldre og tre barn – derav et lite spedbarn – ble drept mens de lå og sov i sitt hjem i bosetningen på Vestbredden. Igjen sitter tre uskyldige og foreldreløse barn.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart