Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Menneskerettighetsråd har lagt femårsplan for å «ta» Israel

Fredag godkjente FNs generalforsamling Menneskerettighetsrådets langtidsagenda for de neste fem årene. Dermed blir Israel det eneste landet av FNs 192 medlemsstater, som i agendaen særskilt skal overvåkes for menneskerettighetsbrudd. Den samme agendaen overser imidlertid diktatorstater som Syria, Iran, Jemen, Libya og Butan, samt forfølgelsen av minoriteter i land som India, Kina, Indonesia, Somalia og Saudi Arabia.
Israel fremmet under generalforsamlingen en voteringssak, der de ba om å få fjernet paragrafen som spesifikt peker ut staten. USA, Canada og Palau var de eneste av medlemslandene som støttet Israel i saken, og agendaen ble godkjent med støtte fra 154 land.
Israels FN-ambassadør Ron Prosor er svært skuffet over utfallet.
– I disse dager, når Assad slakter ned sine egne innbyggere, Gaddafi dreper sine landsmenn og folk blir skutt ned i gatene i Jemen, dedikerer Menneskerettighetsrådet en egen klausul til spørsmålet om Israel og menneskerettigheter. Det er den ytterste frekkhet at diktaturstater fordømmer Israel, det eneste demokratiet i Midtøsten med et høyverdig rettssystem, sier Prosor.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart