Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelere ønsker dialog

Israel burde ha en aktiv dialog med jødiske grupper i diasporaen, selv om de er kritiske til regjeringens politikk. Det er flertallsholdningen blant jøder i Israel, viser en ny spørreundersøkelse publisert av B’nai B’rith søndag.
71 prosent av de spurte jødiske israelerne svarte at Israel alltid bør holde kontakt med jødiske organisasjoner, selv om de stiller spørsmålstegn ved mye av det staten foretar seg. Kun 20 prosent var imot dette.
Den nåværende israelske regjeringen har hatt lite eller ingen kontakt med de nye pro-israelske organisasjonene J Street (USA) og J Call (Europa), som begge ligger til venstre for sentrum i israelsk politikk.
51 prosent av israelerne mener statsborgere som er fast bosatt i utlandet bør miste stemmeretten. 69 prosent svarer at en av måtene de kommer i kontakt med sine jødiske røtter, er ved å besøke jødiske steder og institusjoner i utlandet.
I undersøkelsen ble det også spurt om hva deltakerne mener om støtten Israel får fra ikke-jødiske organisasjoner. Halvparten svarte at de mener landet må opprettholde kontakten med slike grupper


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart