Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Det er «voldelige elementer» i flåten

Israels strategiminister Moshe Ya’alon er ikke i tvil om at det finnes «voldelige elementer» blant deltakerne på Gaza-flåten.
– Vi har mottatt informasjonen i løpet av de siste dagene, og ifølge etterretningen er det elementer som vil være voldelige. De israelske forsvarsstyrkene må være forberedt på denne muligheten, sier Ya’alon.
Han avviser flåtearrangørenes framstilling av en fredelig flåte som vil bruke ikke-voldelige midler.
– Før den forrige flåten presenterte de seg selv som pensjonister og uskyldige, men våre styrker møtte fundamentalistiske muslimske ekstremister, sier Ya’alon.
Strategiministeren gjør det klart at Gaza-flåten kan levere sine varer i Ashdod, og at Israel vil overføre alle sivile varer til Gaza-stripen etter kontroll.
– Det er ikke noen krise i Gaza. Økonomien vokser raskt, og bare denne måneden skal to nye hoteller åpnes, og et kjøpesenter skal åpnes i neste uke. Markedene er fulle og ingen dør av tørst eller sult, sier Ya’alon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart